Тенис
За професионалисти и любители

Времето
в Forest Beach
02-partly-cloudyВремето15°
water-tempВода18°
x
допълнителна информация
лична информация
споразумение за поверителност
Напред
x
Избери
  Изпрати запитване
  Резервирай

  Тенис на корт

  Forest Beach Natural Holiday Resort разполага с три тенис корта, които са на ваше разположение срещу допълнително заплащане. Оборудването и удобствата отговарят на изискванията на Международната тенис федерация за организиране на различни спортни събития. Има възможности за организиране на турнири, лагери и състезания.

  Тенис кортовете разполагат с:

  • Червена настилка тип Шамот
  • Възможност за наем на оборудване
  • Професионални треньори по тенис
  Цена на човек/час
  17.00 лева
  Наем тенис ракета
  5.00 лева
  Наем топки
  3.00 лева

  Защо да тренираме тенис?

  Може би, гледайки големите звезди в тениса, не си даваме сметка, че това е спорт, който тренира цялото тяло. Непрекъснатата динамика, изразяваща се в смяна на темпото на разиграванията, удари, работа с краката и с цялото тяло и дори запазването на равновесие през цялото време спомагат за ефективната тренировка на всички наши мускули. Правилното изпълнение на ударите от биомеханична гледна точка развива енергийната ефективност на тялото по време на продължителните тренировки. 

  Тенисът спомага и за сваляне на килограми – средно за половинчасова тенировка човек изгаря от 200 до 1000 килокалории в зависимост от динамиката на разиграванията. Спортът е интелигентен – изисква концентрация на вниманието и предвиждане на ходовете на съперника. Той спомага за подобряването на психическото състояние на тенисистите. Положително е влиянието му и върху костната система. Не на последно място тенисът е социално занимание. Той има възпитателен характер, защото учи на дисциплинираност, уважение на противника, възпитава целеустременост, упоритост и борба за победа.

  +359 899 220 840Тенис учител
  +359 885 853 440Отдел Маркетинг и Придажби
  отвори форма за контакт
  затвори
  Получавайте последните новини и оферти направо във вашата пощенска кутия
  Абонирай се