Многофункционално игрище
Играйте волейбол или баскетбол

Времето
в Forest Beach
02-partly-cloudyВремето15°
water-tempВода18°
x
допълнителна информация
лична информация
споразумение за поверителност
Напред
x
Избери
  Изпрати запитване
  Резервирай

  Любими спортове сред природата

  Мултифункционалното игрище на Forest Beach Natural Holiday Resort предлага отлични условия за игра на волейбол или баскетбол. То е с полиуретаново покритие, изработено от швейцарската компания Коника. Игрището е подходящо както за тренировки на професионални спортисти, така и за приятелски игри с близките хора или с анимационния екип.

  За ползите от волейбола

  Също като всеки спорт, волейболът има много предимства за нашето здраве и тонус. Той ни помага да се преборим със стреса и да се отпуснем, забравяйки за напрежението от нашето ежедневие. Тъй като е свързан с физическо натоварване, волейболът подобрява съня ни – натрупаната по време на игра умора ни помага да заспим по-лесно и по-дълбоко. Той е изключително ефективен за отслабване, защото натоварва много мускулни групи и стимулира изгарянето на калориите. Укрепва костите и мускулите – в съчетание със здравословна храна може да направи чудеса за нашия организъм.

  Баскетболът – изненадващо полезен за здравето

  Подобно на волейбола, баскетболът също е много полезен за нашето здраве. Той подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система и намалява риска от заболявания на по-късен етап. Като всички физически активности, баскетболът стимулира изгарянето на калории. Той изгражда силни кости и мускули. Важно е да споменем и положителното му влияние за нашето психично здраве – редуцирайки стреса, този спорт ни успокоява и отпуска, което води до дългосрочно подобрение на психичното ни състояние. Той развива самодисциплината и амбицията – кошът може да се приеме като метафора на целите, които си поставяме в живота и извън приятелската игра на терена сред природата.

  Получавайте последните новини и оферти направо във вашата пощенска кутия
  Абонирай се