Тихи игри
За по-лежерните дни

Времето
в Forest Beach
02-partly-cloudyВремето14°
water-tempВода18°
x
допълнителна информация
лична информация
споразумение за поверителност
Напред
x
Избери
  Изпрати запитване
  Резервирай

  Шах

  Гимнастика за мозъка

  Ако сте любители на интелектуалните занимания, можете да играете шах с приятели или с аниматорите. Forest Beach Natural Holiday Resort е не само място да се забавлявате с този интересен спорт, а и домакин на много събития от света на шаха.

  През 2020 предстоят:

  • Първи открит международен турнир Ропотамо за деца – 30.05 – 07. 06.20 г. хотел Форест бийч
  • Международен шах турнир – 16.09 - 23.09.20 г. хотел Магнолиите

  Бридж

  Аристократичният спорт с карти е традиционен за Forest Beach Natural Holiday Resort. Комплексът има клуб по бридж, който ежегодно организира своите срещи и турнири с голям награден фонд. Ако все още не сте се докосвали то тази интересна игра, сега е моментът да опитате. Гарантирано раздвижване на мозъка в компанията на интелигентни и амбициозни хора, някои от които многократни международни шампиони.

  През сезон 2020 Forest Beach Natural Holiday Resort ще бъде домакин на Тринайстата международна бридж ваканция Приморско 25.08 – 30.08.20

  Тенис на маса

  Една интересна възможност, която също не е за изпускане, е да поиграете тенис на маса в компанията на приятелите си или на аниматорите. Ако сте професионалисти, можете да се включите и в Международния турнир по тенис на маса, на който Forest Beach Natural Holiday Resort ще бъде домакин през лято 2020. Ако пък тенисът на маса е само ваше хоби, ще имате възможност да се учите от най-добрите по време на турнира.

  Получавайте последните новини и оферти направо във вашата пощенска кутия
  Абонирай се