Футбол
За тренировки или приятелски игри

Времето
в Forest Beach
02-partly-cloudyВремето15°
water-tempВода18°
x
допълнителна информация
лична информация
споразумение за поверителност
Напред
x
Избери
  Изпрати запитване
  Резервирай

  Футболно игрище

  Forest Beach Natural Holiday Resort разполага с футболно игрище със стандартни размери 17*35 метра. То е покрито с италианска изкуствена трева с височина 4 см, произведена от един от лидерите в сферата – Лимонта.

  Игрището е подходящо както за приятелска игра, така и за професионални тренировки. В компанията на анимационния екип можете да прекарате незабравими часове в игра на любимия ви спорт. 

  Forest Beach Natural Holiday Resort разполафа и с футболен терен с естествена трева, което е подходящо организиране на професионални мачове,

   

  Ползите от футбола

  Едва ли гледайки любимите си отбори на малкия екран си давате сметка за всички ползи, които има играта на футбол за нашето тяло. Една от основните е подобряването на скоростта и издържливостта. Редовните тренировки и мачове ни позволяват да развиваме сърдечната и дихателната си дейност. Футболът спомага за подобряването на силовата  издържливост. Бягането по време на мач не е джогинг. Той усъвършенства всички наши физически умения. Без значение от своята роля в играта, докато играем футбол ние използваме всяка част от тялото си. Фактът, че при него не се използват ръцете, развива и ловкостта ни. Футболът е колективен спорт и подобрява социалните ни контакти. Той изгражда приятелства, влияе положително на комуникацията ни и развива много от нашите лични умения. Не на последно място – футболът е полезен за нашата гъвкавост и издържливост.

  Ако още се чудите дали по време на своята ваканция да опитате да играете футбол, не се колебайте – очакваме ви на игрището, за да ви заредим с енергия и спортен дух.

  Получавайте последните новини и оферти направо във вашата пощенска кутия
  Абонирай се