Плажни спортове
Безспирно лятно забавление

Времето
в Forest Beach
02-partly-cloudyВремето14°
water-tempВода18°
x
допълнителна информация
лична информация
споразумение за поверителност
Напред
x
Избери
  Изпрати запитване
  Резервирай

  Плажен волейбол

  Плажът може да се превърне не само в място за релакс, но и в терен за идеалното лятно занимание – плажен волейбол с приятели. На този тонизиращ спорт можете да се насладите на плажа на Forest Beach Natural Holiday Resort с приятели или с нашата щура група аниматори, които никога не отказват спортни и забавни игри с гостите на комплекса.

  Водни спортове

  Необятното синьо море дава безброй възможности за упражняване на разнообразни водни спортове: плуване, гмуркане, джет, водни ски, сърф, парасейлинг, водна топка, водно поло и още много са привлекателните водни активности, които непременно трябва да опитате.

  Слабо известен факт е че съвсем близо до Forest Beach Natural Holiday Resort се намира подводният параклис „Свети Николай Чудотворец“, който е уникален за България. В близост до него е и още една подводна забележителност – скулптурата на Русалка. Ежегодно стотици водолази от страната и чужбина се гмуркат в морето край Приморско, за да се насладят на неговата красота и мистичност.

  Защо водни и плажни спортове?

  Освен че всички спортове на плажа и във водата са свързани с много положителни емоции за упражняващите ги, те са много полезни за нашето здраве – подобряват тонуса, развиват мускулите и силата ни, укрепват цялостно организма. Чистият въздух край морето оказва положително влияние на дихателната система и ни помага да се справим с натрупаните от градската среда прах и вредни емисии, на които подлагаме ежедневно тялото си. Водата помага да се отпуснем и да се освободим от насъбралото се напрежение в мускулите и ставите ни; да пречистим своите мисли и съзнание.

  Получавайте последните новини и оферти направо във вашата пощенска кутия
  Абонирай се