Фитнес
Останете във форма

Времето
в Forest Beach
02-partly-cloudyВремето14°
water-tempВода18°
x
допълнителна информация
лична информация
споразумение за поверителност
Напред
x
Избери
  Изпрати запитване
  Резервирай

  Фитнес зала

  Ако сте от активните личности, които не пропускат посещение във фитнеса, имаме приятна изненада за вас – в СПА център Магнолиите ще откриете фитнес зала с кардио уреди, които да задоволят вашите нужди да поддържате тонуса и добрата си форма през цялата ваканция във Forest Beach Natural Holiday Resort. Тя е на ваше разположение безплатно.

  Фитнес на открито

  Ако предпочитате вашите тренировки да са на открито, на чист въздух сред природата, можете да се възползвате от нашия фитнес на открито, намиращ се в близост до хотел Форест Бийч. Там ще откриете удобни уреди както за кардио, така и за леки силови тренировки. Той е идеалното място за любителите на активната почивка сред природата.

  Полезен ли е фитнесът?

  Един от най-масовите спортове в света, превърнал се в символ на активния начин на живот, няма как да не допринася за подобряването на нашето здраве и тонус. Освен в това отношение, той крие някои неподозирани ползи: Помага ни да се справяме по-лесно със стреса – благодарение на него можем да изключим дразнещите фактори от ежедневието и да посветим известно време на себе си. Тренирайки в залата се чувстваме по-щастливи – активираме повече положителна енергия, туширайки негативната. Той неминуемо подобрява самочувствието ни – здравото тяло води до здрав дух, а не само обратното. Паметта ни се подобрява – всяка физическа активност подпомага кръвоносната система и оросяването на мозъка, а то влияе на паметта. Помага ни да контролираме зависимостите си – за да се справяме по-добре в залата сме склонни да откажем цигарите и да не посягаме към алкохола и други вредни вещества. Спим по-добре – умората от фитнеса ни съдейства да заспиваме по-лесно и по-дълбоко. Социализира ни – в залата можем да срещнем много приятели и да изградим нови контакти.

  Затова не се колебайте, а посетете фитнес залата на Forest Beach Natural Holiday Resort или си подарете една приятна тренировка сред природата в нашия фитнес на открито.

  Получавайте последните новини и оферти направо във вашата пощенска кутия
  Абонирай се