Ресторанти

РОПОТАМО Плаж, спорт и анимация

Плаж

          Широката плажна ивица предоставя отлична възможност за спокойно плажуване, охраняема е от водно-спасителна служба от 08.00 до 18.00 ч. През лятото морската вода е чиста, спокойна и топла. Пясъчното дъно е равно и постепенно снижаващо се. По живописните дюни растат ценни диви растения, някои от които защитени видове. 

Цени на чадъри и шезлонги на плажа:

Чадър - 5 лв

Шезлонг - 5 лв

 

Моля, спазвайте флаговата сигнализация и указанията на водно-спасителната служба!

 

Басейни

           На разположение на нашите гости са трите басейна в компекса - басейн "Форест бийч" и басейн "Киндин - Киндан", които се охраняват от спасител от 08.00 до 18.00 ч. 

Басеин "Ропотамо мезонет" - неохраняем

Безплатно е ползването на шезлонги и чадъри на басейна, до изчерпване на наличните.  

Моля, спазвайте инструкциите за ползване на басейна!

 

Спорт и анимация

Гостите ни могат да се насладят на шестдневна анимация и богата вечерна програма в района на басейна, детска площадка, плажен волейбол, футбол и други спортни активности. 

Комплексът предлага отлични условия за спорт: Спортен комплекс с 3 тенис корта с настилка шамот срещу заплащане. Безплатно  ползване на футболно игрище със стандартни размери, терени за баскетбол, волейбол, петанк, хандбал, тенис на маса, шах, табла, дартс, стрелба с лък, както и писта за бягане.

Гостите ползват безплатно и новата многофункционална спортна площадка за баскетбол и волейбол с полиуретаново покритие, изработено от швейцарската компания "КОНИКА", футболно игрище с размери 17/35 м, покрито с италианска изкуствена трева с височина 4 см - "ЛИМОНТА". На разположение на гостите ни са безплатни тенис маси и хилки, федербал, бадмингтон и фитнес уреди на открито, плажен волейбол и други плажни спортове. Водните спортове се заплащат допълнително.

специални предложения