Ресторанти

ФОРЕСТ БИЙЧ Плаж, спорт и анимация

Плаж: сектор "Форест бийч"

Широката плажна ивица предоставя отлична възможност за спокойно плажуване, охраняема е от водно-спасителна служба от 08.00 до 18.00 ч. През лятото морската вода е чиста, спокойна и топла. Пясъчното дъно е равно и постепенно снижаващо се. По живописните дюни растат ценни диви растения, някои от които защитени видове. Безплатно за всички гости на хотел "Форест бийч" е ползването на чадър и два шезлонга на студио, двойна стая и апаратамент на плажа.

Плажът се охранява от водно-спасителна служба от 08.00 до 18.00 ч.  Молим всички гости да спазват стриктно инструкциите на сласителите. Преди плуване в морето, моля да обърнете внимание на флаговата сигнализация и указателните табели на плажа.

Важна информация за Вашата сигурност на плажа:

Плажът се охранява от водно-спасителна служба от 08.00 до 18.00 ч. 

Как се тълкуват цветовете на знамената?

  • Къпането напълно разрешено - зеленият флаг означава, че къпането в морската вода е без ограничения.
  • Къпането разрешено при определени условия: жълтият флаг означава, че къпането в морската вода е разрешено при спазване на ограниченията на спасителите. Моля, къпете се само в разрешеното поле. Поради наличието на водни течения, къпането е опасно.
  • Къпането е напъно забрането - червеният флаг означава, че къпането в морето е напълно забранено.

Означения на плажа:

  • Къпането извън охраняемата зона на плажа и/или извън работното времето на водно-спасителната служба е на Ваша отговорност. 

Моля, спазвайте флаговата сигнализация и указанията на водно-спасителната служба!

 

Басейни

На разположение на нашите гости са два басейна - басейн Форест бийч и басейн Киндин-Киндан, разположени до основния ресторант, един с площ 700 кв.м. и зона за деца. Басейните се охраняват от спасител от 08.00 до 18.00 ч. Безплатно е ползването на шезлонги  и чадъри на басейна, до изчерпване на наличните. 

Басейн „Киндин-Киндан“ работи от 10 юни до 10 септември. 

Важна информация за Вашата сигурност на басейна:

Басейните - басейн Форест бийч и басейн Киндин-Киндан, се охраняват от водно-спасителна служба от 08.00 до 18.00 ч.  Молим всички гости да спазват стриктно инструкциите на сласителите. Преди плуване в басейна, моля да обърнете внимание на указателните табели на басейна.

Моля, спазвайте инструкциите за ползване на басейна!

 

Спорт и анимация

Гостите ни могат да се насладят на шестдневна анимация и богата вечерна програма в района на басейна, детска площадка, плажен волейбол, футбол и други спортни активности и тихи игри. 

Комплексът предлага отлични условия за спорт:  Безплатно  ползване на футболно игрище със стандартни размери, терени за баскетбол, волейбол, петанк, хандбал, тенис на маса, шах, табла, дартс, стрелба с лък, както и писта за бягане. Спортен комплекс с 3 тенис корта с настилка шамот срещу заплащане.

Гостите ползват безплатно и новата многофункционална спортна площадка за баскетбол и волейбол с полиуретаново покритие, изработено от швейцарската компания "КОНИКА", футболно игрище с размери 17/35 м, покрито с италианска изкуствена трева с височина 4 см - "ЛИМОНТА". На разположение на гостите ни са безплатни тенис маси и хилки, федербал, бадмингтон и фитнес уреди на открито, плажен волейбол и други плажни спортове. Водните спортове се заплащат допълнително.

специални предложения