Ресторанти

Домашни любимци

Ваканционно селище Приморско клуб провежда Политика за прием на домашни любимци на територията на селището и в хотелската и вилна база при определени условия.

Домашни любимци са добре дошли в хотел Форест бийч срещу такса за настаняване и почистване от 20 лв/ден, до максимум два домашни любимци в помещение. Домашните любинци не трябва да са повече от 10 килограма и да имат изградени навици.

Домашни любимци са добре дошли в Ропотамо 2*, мезонети Ропотамо, апартаменти Ропотамо, вила Лотос, Холидей 2* срещу такса за настаняване и почистване от 15 лв/ден, до максимум два домашни любимци в помещение. Домашните любинци не трябва да са повече от 10 килограма и да имат изградени навици. 

Кучетата придружители винаги са добре дошли и се настаняват без доплащане.

Домашните любимци трябва да бъдат наблюдавани по всяко време от своите собственици. За безопасността на вашите домашни любимци и наличието на местна дива природа, кучетата трябва да бъдат водени на каишка в селището и извън него. 

Домашните любимци  са добре дошли в специално изградения парк за игра, обособен в две зони - за малки домашни любимци и за големи домашни любимци. Домашните любимци се допускат в зелените зони на селището и на плажа.

Домашни любимци  не се допускат в ресторантите, около басейните, около детския кът и детски площадки. Моля, спазвайте правилата на селището!

При нанесени щети от страна на домашния любимец, гостите дължат обещетение на хотелиера в размера на нанесената щета.

специални предложения